De gezondheidscheck

De gezondheidscheck

Onze gezondheid is onder alle omstandigheden steeds weer de meest belangrijke factor die bepaalt wat we kunnen ondernemen, welke afspraken we kunnen maken en hoe we naar de toekomst kunnen kijken. Om hier grip op te houden moeten we wel inspanningen leveren. Een vorm van inzet hiertoe is regelmatig checken of we nog op het goede “gezondheidspad” zijn.

De Gezondheidscheck
Checkgezondheid.nl heeft daarom een makkelijk toegankelijke methode hiervoor bedacht:
Wanneer u onze vragenlijst invult, heeft u al een eerste overzicht !

Mocht u daar graag met anderen over willen praten, dan bieden wij de mogelijkheid om de vragenlijst met één druk op de knop ‘VERZENDEN’ terug te sturen naar Checkgezondheid.nl.

Een arts zal dan alle items doornemen en u ontvangt per mail ons advies ten aanzien van mogelijke vervolgstappen. Het doornemen van uw gegevens geschiedt volkomen vertrouwelijk en alleen met u worden eventuele vervolgstappen besproken. Vervolgstappen zouden bijvoorbeeld kunnen zijn:

Vervolg
Indien u dat wenst, kan er een vervolgafspraak worden ingepland met de arts die u verwezen heeft om met u de voortgang of de evaluatie te bespreken.

Het invullen van onze vragenlijst kost u niets. Indien wij een consult met u inplannen kost dat € 89,00. Voor de vervolgonderzoeken zal met u eerst de kostprijs daarvan besproken worden. Desgewenst kunnen wij contact met uw ziektekostenverzekeraar opnemen of met uw werkgever om na te gaan of deze de gemaakte kosten voor hun rekening kunnen nemen.